Abalone & Dried Seafood-Bào Ngư và Hải Vị

蠔 皇 扣 澳 洲 青 邊 鮮 鮑
Braised Australian Green Lips Abalone
with Broccoli & Oyster Sauce
Bào Ngư Xanh Úc Sốt Bông Cải Xanh & Dầu Hào
 
蠔 皇 扣 原 隻 2 頭 澳 洲 湯 鮑
Braised Australian “2 Heads” Abalone
with Goose Web
Bào Ngư Úc “Nhị Thủ” Sốt Chân Ngỗng
 
蠔 皇 扣 10 頭 南 非 湯 鮑 鵝 掌 海 參
Braised South Africa “10 Heads” Abalone
with Goose Web and Sea Cucumber 
Bào Ngư Nam Phi, Chân Ngỗng & Hải Sâm
Sốt Dầu Hào 
 
蠔 皇 花 膠 扣 海 參
Braised Fish Maw with Sea Cucumber
Bóng Cá Sốt Hải Sâm
 
菜 汁 扒 6 頭 鮑
Braised Abalone with Pumpkin, Carrot and Spinach
Bào Ngư Sốt Rau Cải
 
日 式 冰 鎮 6 頭 鮑
Cold Abalone in “Japanese” Style
Bào Ngư Ươm Đá Kiểu Nhật
 
家 鄉 釀 海 參 扣 天 白 菇
Braised Sea Cucumber Stuffed with Shrimps
and Pork in “Country” Style
Hải Sâm Dồn Tôm Thịt Kiểu Đồng Quê
 
煎 釀 百 花 花 膠 筒
Fried Fish Maw Stuffed with Prawn Paste
Bóng Cá Dồn Bách Hoa Chiên 
 
More dishes are available, please contact us at: 
Tel: (84 8) 3823 2221 Fax: (84 8) 3822 6116 
or Email: reservation@shangpalace.com.vn